Nykyään internet pursuaa kaikenmaailman "blogeja" ja muuta itkunpuserrusskeidaa. Saatana. Tarkoituksena niissä on, että käyttäjät kirjoittavat omia arvokkaita mielipiteitään julkiseen levitykseen, ja sitten odottelevat miten heille vastataan. Esimerkki 1:

"Siis voi vittu ko mun elämä on niin paskaa ja oon viillelly itteä jo monesti koska en saanut eilen jäätelöä"

Katsokaa nyt mitä ulostetta tihkuvaa sontaa.Tämä on vain kuvottavaa huomionkipeyttä jonka avulla sairaat nuoret nuoleskelevat toistensa haavoja.

Esimerkki 2:

"Jim Carrey on ihan paska naamanvääntelijä, sen elokuvat on täyttäkurapaskavittua"

Selvä homma! Ei kenenkään tarvitse pitää Jim Carreyn elokuvista, mutta minua ei kiinnosta vitun vertaa jos joku ei hänestä pidä. Omasta mielestäni herra Carrey on esittänyt sekä hyviä että huonoja rooleja. Elämä ei ole niin mustavalkoista. Mutta EHEI!! Näissä "Blogeissa" ei vaadita mitään perustelua yhtään vitun millekään. "JIM CAREEY VENYTTÄÄ NAAMAA VITTU SE ON PASKA JOKA LEFFASSA SIXS!"

Sitten on näitä rakkausrunopalstoja, joissa jokaisesta angstaavasta teinipeelosta yhtäkkiä puhkeaa herkkä ja suurisieluinen runoilija. Olen lukenut joitakin satunnaisia runoja noilta sivuilta, ja en lainkaan yllättynyt sitä, kuinka helvetin huonoja teoksia sieltä löytyykään. Siis ihan oikeasti. Tokihan sieltä löytyy myös hyviä, ja jopa uskomattoman hyviä runoja, mutta suurin osa kuitenkin on aivan perseestä.

On minulla jotain pahaa sanottavaa myös internetin "päiväkirjoista", joita muut voivat lukea. En kerro sitä tässä koska en keksi mitään hauskaa.

Sitten irc-galleria. Huh-huh. Se oli aluksi kätevä systeemi jolla pystyi kommentoimaan kuvia, eli toisin sanoen käymään pientä jutustelua, vähän niinkuin tekstiviesteillä. Sitten tuli kommentointimahdollisuus kanaville. Mitäköhän helvetin järkeä siinä oli?? Eikö irkkaajat voisi kommentoida kanavia ihan siellä oikean ircin puolella`? Tämä johti huonolaatuiseen kehitykseen, eli sen jälkeen keksittiin yhteisöt. Nyt koko galleria on vammaisten tekotaidepaskateinien, pissisten, aivottomien uusnatsien, amisjunttien, homojen, rumien wannaberokkareiden ja skenepoliisien valtaama. Mielestäni galleria soveltuu enää vain yhteen asiaan: vittuiluun. MUTTA EHEI! Suurin osa lapsukaisista elää koko nuoruutensa tuon gallerian sisällä. HIENOSTI MUOKATUT KUVAT JA MODAUKSET JA "JUST MUN" YHTEISÖT OVAT NYKYNUOREN KOKO ELÄMÄ!! Vaikuttaa siltä että kaikki sosiaalinen toiminta tapahtuu tuon yhden nettiosoitteen avulla. Perustetaan omia yhteisöjä, vahditaan niitä, käydään sotaa muiden kanssa ja itketään kun on paha olla. Siis vittu, en keksi edes mitään nasevaa sanottavaa tästä!!

Kohta 3.
Sarkasmin ja ironian sulot ovat jo unohtuneet. Kukaan ei epäröi internetin sanomaa. Kaikki mikä lukee galleriassa, on totta. Koko helvetin internet voisi palaa tuhkaksi! Se tekee nuorista epäsosiaalisia idiootteja, jotka nielevät kaiken paskan mikä heidän kurkkuunsa kaadetaan. Epäröikää kaikkea! Se on minun sanomani teille.

Ei minulla tässä muuta sanottavaa olekaan. Tai on, mutta se ei tule juuri nyt mieleen. Vittu että tämäkin vuodatus oli perseestä ja huonosti jäsennelty. Kiinnostaa aivan vitusti.

Lue lopuksi kohta 3 uudestaan ja mieti ennenkuin käyt itkemään.