Moni meistä saattaa olla viikkoisin lohduton. Tuntuu että mikään ei onnistu, ja leipäkin maistuu karvaalta. Tilanne tuntuu ahdistavalta, vaan älä lannistu! Muista aina tiukan paikan tullen ajatella: "Mitä Jeesus Tekisi Tässä Tilanteessa?" eli MJTTT. Se on ollut ohjenuorana Kristittyjen elämässä jo useita vuosituhansia.

Jos myöhästyt töistä, ajattele: MJTTT? Jeesus varmasti ajattelisi että "Olenkin kaivannut rokulipäivää!" Jumalan oikeana kätenä oleminen on varmasti raskasta.

Jos sinulla on liikaa vapaa-aikaa, ja ajattelet vain: "Tylsää tylsää tylsää!". Ota silloin käyttöön MJTTT -menetelmä. Voit keksiä vaikka mitä! Mitä jeesus tekisi vapaa-ajallaan!??
- Lähtisi metsään sienestämään
- Ryhtyisi uudistamaan Raamattua
- Pelaisi profeettojen kanssa pingistä
- Värittäisi värityskirjaa
- Kävelisi vetten päällä
- Muuttaisi veden viiniksi
- Herättäisi kuolleita

Ym. ym.!!!! Vastauksia on MILJOONIA, sillä Jeesus on Jumalan poika, ja näin ollen KAIKKIVOIPA! Sinulla ei tule enää koskaan olemaan TYLSÄÄ!

Kiittäkää herraa Jeesuksesta sillä mitä tekisimmekään ilman hänen esimerkkiään? Miksi turhaan vaivata omaa pääkoppaa, kun Kristus sanelee meille kuinka tulisi toimia! Nyt haluan lausua lopuksi kiitosrukouksen:

Jeesus Kristus Jumalan vesa,
Onneksi nimesi ei ole Esa.
Meidät kaikki tiiät sä aina
Toivon ettei synnit paljoa paina.
Kiitos kaunis ota vastaan multa
Täällähän haisee jo siunatulta!